Montage Service

Jouw beursstand, onze service

Gratis Opslag

Goed voor je portemonnee én het milieu

Scherp Geprijsd

Professionele kwaliteit voor de beste prijs

Snel en Eenvoudig

Bereken jouw stand in een paar klikken

Beursstand huren BCDN

Huur een beurswand voor Bedrijvencontactdagen Noorden

2,5 meter hoog

Deze opstelling (4 meter):

€240,-

Andere opstellingen:
2 meter: € 120,-
3 meter: € 180,-
5 meter: € 300,-

2,5 meter hoog

Deze opstelling (4×2 meter):

€360,-

Andere opstellingen:
2×2 meter: € 240,-
3×3 meter: € 360,-
4×5 meter: € 540,-

2,5 meter hoog

Deze opstelling (2x4x2 meter):

€480,-

Andere opstellingen:
2x2x2 meter: € 360,-
3x3x3 meter: € 540,-
4x5x4 meter: € 780,-

2,5 meter hoog

Deze opstelling (2x4x2 meter):

€595,-

Motieven om te gaan voor een Beursstand op BCDN (Bedrijvencontactdagen noorden).

Een expo of handelsbeurs is een voortreffelijke en prachtige manier voor uw firma om een slag te slaan in uw branche en toegang te krijgen tot overeenkomstige klanten als waar uw concurrenten speuren. In de samenleving waarin we nu zitten, waarin bijna alles van onze vermarkting online wordt uitgevoerd, wordt u misschien voor de gek gehouden om te vermoeden dat tentoonstellingen niet meer beslissend zijn voor uw bedrijf. Maar dat is een grote misvatting. Exposities worden nu alsmaar begeerder bij zakelijke én persoonlijke besluitnemers. Het bezorgt uw bedrijf een enorm tal mogelijke aankopen van beursbezoekers die u in het echt mag vinden. Ongeacht dat onze aarde steevast digitaler wordt, geven beurzen u de buitenkans om uw onderneming te vertonen aan vakmensen die u gebruikelijk helemaal niet zou bereiken. Als u het goed doet, dan kan de keuze om een beurs te bezoeken en daar te ontvouwen met een beursstand de bepalende kracht zijn die uw organisatie naar een ongekend level brengt.

Weet u nog niet zeker of u uw bedrijf moet exposeren op BCDN (Bedrijvencontactdagen noorden)?

Hieronder leest u redenen waarom een beursstand te huren

Face to face connectie maken met beursbezoekers van de BCDN.

Een van de grootste pluspunten van op een beurs staan met een beursstand is dat het u een kans bied om relaties face to face te tegenkomen. De behoefte aan persoonlijke interactie is de belangrijkste aanleiding waarom beurzen niet teniet doen aan de digitale techniek. In feite, is het een feit dat bezoekers nog altijd waarde hechten aan het ontmoeten van publiek met wie ze bedrijfsactiviteiten uitvoeren. Om leads te winnen is het fundamenteel om op te vallen. Klanten merken meer vertrouwen als ze u persoonlijk zullen treffen. Doordat face to face gesprekken de belangrijkste manier is om mismatches te voorkomen, is het zeker geen onverwachte reden dat klanten er ook echt vertrouwen in zien. Overigens zijn, in vergelijking tot internet marketing of cold calling, de deelnemers aan beurzen bedrijfseigenaren die zijn gekomen om te oriënteren gericht op de diensten of producten die uw zaak te verlenen heeft. Dit betekent dat u een prachtige buitenkans heeft om uw onderneming te tonen aan een beurs vol vakmensen die open en zoeken naar mogelijkheden.

Blijf uw concurrentie een stapje voor.

Wellicht vind u het een lastig vooruitzicht om vlakbij de gesettelde vakmensen in uw vak te ontvouwen, maar dit is een bijzondere manier om erachter te komen wat uw concurrenten voor activiteiten geplant hebben. Ongeacht dat u andere bedrijven in dezelfde branche als u via het internet kunt observeren, biedt een beurs u de opties om vanaf de eerste rij te ervaren wat anderen in uw vakgebied doen. Beurzen zijn de gelegenheden waar uw concurrenten hun verassende goederen kunnen lanceren of nieuwe ideeën mogen pitchen, ik weet zeker dat dat op BCDN (Bedrijvencontactdagen noorden) ook als u besluit een beursstand te huren. Dit zal u een opening geven om te observeren hoe ze worden opgepikt door de aanwezigen, en u helpen kiezen of u uw zaak in een gelijkaardige koers wilt varen. Het bijwonen van een beurs geeft u aan op welke manier het nieuwe product of de nieuwe dienst van bedrijven in vergelijkbare sectors met de groep mee zal gaan en zal u assisteren bepalen of dit iets is wat u wilt dat uw organisatie uitvoert of juist niet wilt. Belangrijk is dat de meeste exposities of beurzen een reeks presentaties, seminars en lezingen van toonaangevende professionals op uw gebied zullen arrangeren. Deze activiteiten kunnen u frisse inzichten geven die u normaal gesproken potentieel zou hebben gemist. Door simpelweg een beurs bij te wonen, komt u te weten wat voor kant uw branche uitwijkt, wat betekent dat u met succes in staat bent te kijken naar uw toekomstige strategie die uw zaak gaat toepassen.

Merkbekendheid

Met een beursstand ontvouwen op een handelsbeurs als BCDN (Bedrijvencontactdagen noorden) is een gewelige kans om op te vallen in uw vak en allen te laten weten dat uw onderneming zelfverzekerd en voldoende capabel is om met een beursstand te staan op belangrijke beurzen. Omdat allen die op dit zelfde evenement exposeert vergelijkbare bereik heeft tot dit zelfde hoeveelheid ontvankelijke klanten, is het de perfecte plek om uw onderneming te vestigen en de situatie van uw bedrijf in uw bedrijfstak te ondersteunen. Vanzelfsprekend is een beursstand huren en staan op de beurs louter één deel hiervan. U moet ervoor zorgen dat u bezoekers trekt naar uw beursstand. De correcte werkwijze om dit te realiseren is met een fraai ontwerp dat de passende aandacht trekt. Bij Simpelstand zorgen wij er voor dat u opvalt met een full color beursstand op BCDN (Bedrijvencontactdagen noorden)! Als vakgerichte standbouwers stelt SimpelStand dat "een in het oog springende beursstand alles is als het gaat om exposeren, en het aantal klanten bepaalt die met genoegen van uw artikel of service gebruik maken".

Zoek nieuwe zakelijke partners op BCDN (Bedrijvencontactdagen noorden).

Wanneer u een beursstand huurt en een vakbeurs als BCDN (Bedrijvencontactdagen noorden) meemaakt, zal niet ieder die daar is een directe concurrent zijn. Vanwege het feit dat u een unieke gelegenheid heeft om verschillende firma's in uw sector te vinden, kunt u een aantal hele goede contacten ontwikkelen die uw bedrijf zullen bedienen om te stijgen. Genereer Lucratieve Leads en sluit de verkoop af Exposeren op een beursvloer schenkt u de kans om uw klantenkring uit te breiden. Een beursstand huren op BCDN (Bedrijvencontactdagen noorden) is zeker perfect, de grootste hoeveelheid deelnemers zullen mogelijke relaties zijn die geïnteresseerd zijn in uw vak. Maak een vergelijking de resultaten van een Mislukte bel of e-mailing campagne, waar uw pogingen om klanten te werven regelmatig door flink wat van uw doelclienten met ergernis zullen worden begroet. Aangezien een beurswand huren op BCDN (Bedrijvencontactdagen noorden) betekent dat aanwezigen die toegankelijk zijn voor ongekende details, kan de omvang van de lead-genererende openingen door het huren van een beursstand niet worden onderschat.

Kwaliteit

We kiezen voor hoogwaardige druktechnieken en materialen.

Doeltreffend

Jouw beurswand trekt meer bezoekers met de juiste visuals.

Service

Met alles rondom de standbouw denken én werken wij met je mee.

Efficiency

Transport, montage, afbouw en opslag? Verzorgen we!

Spoed

We schrikken niet van strakke deadlines.