Montage Service

Jouw beursstand, onze service

Gratis Opslag

Goed voor je portemonnee én het milieu

Scherp Geprijsd

Professionele kwaliteit voor de beste prijs

Snel en Eenvoudig

Bereken jouw stand in een paar klikken

Beursstand huren Utrecht

Dé beurswand voor een succesvolle beursdeelname!

2,5 meter hoog

Deze opstelling (4 meter):

€240,-

Andere opstellingen:
2 meter: € 120,-
3 meter: € 180,-
5 meter: € 300,-

2,5 meter hoog

Deze opstelling (4×2 meter):

€360,-

Andere opstellingen:
2×2 meter: € 240,-
3×3 meter: € 360,-
4×5 meter: € 540,-

2,5 meter hoog

Deze opstelling (2x4x2 meter):

€480,-

Andere opstellingen:
2x2x2 meter: € 360,-
3x3x3 meter: € 540,-
4x5x4 meter: € 780,-

2,5 meter hoog

Deze opstelling (2x4x2 meter):

€595,-

Standbouw Utrecht

Ben je op zoek naar een bedrijf om voordelig een beursstand huren Utrecht? Simpelstand regelt dat je goedkoop, simpel en direct een beurswand huren Utrecht. Wij hebben een handige manier voor jou op onze website staan. Met deze module kun je makkelijk de kosten te weten komen voor standbouw Utrecht.

Je kunt deze manier om de prijs te berekenen zien op de volgende link: Bereken prijs van beursstand huren Utrecht

Als je graag meer informatie wilt over een beurswand huren Utrecht. Is onze website de juiste plek om te zijn! Ons doel is klanten op een handige manier informeren over standbouw Utrecht.

Simpelstand zorgt er voordat je eenvoudig en voordelig een beursstand huren Utrecht en zo andere beurswanden overtreft op de beurs.

Een Beursstand huren in Utrecht

Beurswand Utrecht

Aandacht trekken met je beursstand Utrecht, dat is iets wat je op een beurs wilt bereiken. Je wilt dan geen alledaagse grijze beursstands. Hoe wil je dat dan doen? Met een stijlvolle visual die een goed visitekaartje is voor jouw bedrijf, en bezoekes je beursstand zo boeiend vinden dat ze wel een kijkje willen nemen. Ga voor een beurswand Utrecht die de juiste identiteit van je bedrijf adverteert!

De meest volledige beurswand huren Utrecht

Een pakkende visual trekt aandacht en beïnvloedt. Maar om er echt alles uit te halen is meer nodig. Vloerbedekking, lampen, meubilair en een (eventueel branded) toonbank bijvoorbeeld. Alles kan je via ons afhadelen, wij kunnen het allemaal voor elkaar krijgen! Dus wil je een beursstand huren in de stad Utrecht? Dan kan dit simpel en snel via Simpelstand!

Transport en montage in Utrecht

Kijk je op tegen dingen als getil en getrek van jou beurswand? Geen probleem! Wij bieden een transport- en montageservice. Op deze manier is je beursstand gegarandeerd op het juiste moment in Utrecht. Wij nemen je dus alle duw en til werk uit de handen! Ook voor het buitenland kunt u gebruik maken van onze service, en wanneer de beurs voorbij is, dan halen we de boel gewoon weer proper uit elkaar. Graag gedaan!

Wij slaan je Beursstand op!

Ga je binnenkort weer op een evenement staan? En wil je de beurswand dus op meerdere evenementen inzetten? Kies dan voor onze opslagservice en de beurswand staat altijd voor je klaar, uiteraard houden we de beurswand voor u in tiptop staat.

Een Beursstand huren Utrecht, doe het Simpel

Wat jouw bedrijf zo geweldig maakt en wat het bedrijf doet. Wat je voor bezoekers van de beurs kunt betekenen. Alles kun je kwijt op de beurswanden van jouw beursstand, wij maken het super eenvoudig om een Standbouw Utrecht op te zetten. Wij regelen het van top tot teen. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen, wij staan open voor alle aanvragen. Als fanatieke beursbezoeker viel me op dat veel beurswanden iets gemeen hebben: Suffe, kleurloze achter- en zijwanden. En dat leek mij een (enorme) gemiste kans, erg teleurstellend, want een aantrekkelijke stand kan een flink verschil maken. Beurssucces is weliswaar grotendeels mensenwerk, maar een goeie stand kan het verschil tussen wel of niet doorlopen betekenen voor een bezoeker. Het is niet meer van deze tijd om met een saaie beurswand op een beurs te staan. Simpelstand kan alles voor je regelen, wij staan klaar om je zo veel mogelijk taken uit de handen te nemen zodat jij meer tijd over hebt voor je bedrijfswerkzaamheden. Dus, een beurswand huren Utrecht? De beurs voorbereiden wordt vooral: Simpel. Met een beursstand van Simpelstand! Wil je staan in bijvoorbeeld jaarbeurs Utrecht? Bekijk hier dan de beursagenda van jaarbeurs utrecht.

Kwaliteit

We kiezen voor hoogwaardige druktechnieken en materialen.

Doeltreffend

Jouw beurswand trekt meer bezoekers met de juiste visuals.

Service

Met alles rondom de standbouw denken én werken wij met je mee.

Efficiency

Transport, montage, afbouw en opslag? Verzorgen we!

Spoed

We schrikken niet van strakke deadlines.