Huur scheidingswanden

Kortom: Snel, praktisch, voordelig en….. veilig!

Scheidingswanden huren voor jouw onderneming?

Het creëren van afstand en denken in hokjes, dat kunnen wij perfect! Niet iets waar we normaal gesproken mee pochen, maar in deze coronatijd komt deze kwaliteit goed van pas. Wij staan klaar om scheidingswanden van verschillende formaten op te bouwen, voor welke organisatie dan ook. Met gemak creëren we hiermee aparte ruimtes om veilig de strijd tegen het virus aan te gaan. Dat is niet onopgemerkt gebleven, want inmiddels hebben we op veel plekken al in hokjes gedacht! Scheidingswanden huren gaat gemakkelijk en snel!

Een scheidingswand huren een oplossing voor jouw bedrijf?

We kunnen voorlopig niet om de 1,5 meter samenleving heen. Maar jullie organisatie moet door. Misschien is scheidings wanden huren wel de oplossing voor jullie?

Scheidings wanden huren is tijdelijk, dus geen dure aanschaf en als alles achter de rug is komen wij de scheidingswanden weer ophalen. Zo simpel is het!

Alle voordelen op een rijtje.

Scheidings wanden huren op kantoor.

De tegenwoordig veel geziene “kantoortuinen” zijn natuurlijk niet ideaal om de gewenste afstand te bewaren. Maar als de tijd daar is wilt u gemakkelijk terug kunnen naar de oude situatie. Huur scheidings wanden voor een goede en betaalbare oplossing om tijdelijk werkplekken te scheiden, kantines of vergaderruimtes op te delen of een looproute door het pand te creëren.

Huur scheidings wanden op school.

Door het huren van scheidings wanden zorgt u voor veilige ruimtes voor leraren en leerlingen door (grote) ruimtes op te delen om bijvoorbeeld examens af te nemen, of de routing door school te bepalen. Er is van alles mogelijk, wij denken graag mee!

Huur scheidings wanden voor de zorg.

Een scheidings wand huren kan een effectieve oplossing zijn voor de zorg. Met de scheidingswanden kun je kleine ruimtes creëren die eventueel ook afgesloten kunnen worden. Daardoor zijn ze goed te gebruiken als testruimte in een ziekenhuis of zorgcentrum. Daarnaast kunnen ze gebruikt worden om bezoekers en bewoners dichter bij elkaar te brengen door middel van het toevoegen van plexiglas.

De voordelen.

Wij zijn er om het u zo simpel mogelijk te maken, helemaal in deze tijd.
Wij leveren de scheidingswanden daarom binnen 5 dagen, en komen deze gelijk zelf monteren!

Scheidings wanden huren zorgt er voor dat het betaalbaar wordt, en ook het materiaal hoef je niet zelf later nog op te slaan. Als je er geen gebruik meer van hoeft te maken demonteren wij de scheidingswanden achteraf weer en komen ze ophalen.

We hebben een aantal standaard opstellingen voor kantoren, scholen en zorg instellingen, maar er is van alles mogelijk, dus laat ons weten wat er nodig is en wij denken met je mee!

Daarnaast zijn de wanden erg hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Dat is natuurlijk flink van belang in deze tijd.