Montage Service

Jouw beursstand, onze service

Gratis Opslag

Goed voor je portemonnee én het milieu

Scherp Geprijsd

Professionele kwaliteit voor de beste prijs

Snel en Eenvoudig

Bereken jouw stand in een paar klikken

Beursstand huren Rotterdam

Huur de perfecte beurswand!

2,5 meter hoog

Deze opstelling (4 meter):

€240,-

Andere opstellingen:
2 meter: € 120,-
3 meter: € 180,-
5 meter: € 300,-

2,5 meter hoog

Deze opstelling (4×2 meter):

€360,-

Andere opstellingen:
2×2 meter: € 240,-
3×3 meter: € 360,-
4×5 meter: € 540,-

2,5 meter hoog

Deze opstelling (2x4x2 meter):

€480,-

Andere opstellingen:
2x2x2 meter: € 360,-
3x3x3 meter: € 540,-
4x5x4 meter: € 780,-

2,5 meter hoog

Deze opstelling (2x4x2 meter):

€595,-

Beursstand huren Rotterdam

Je wilt graag klanten trekken op de beurs en een beursstand huren Rotterdam? Onze dienst zorgt ervoor dat je betaalbaar, makkelijk en gauw een beurswand huren Rotterdam. Simpelstand heeft speciaal een zeer simpele formule voor je ontwikkeld. Door deze methode kun je makkelijk de uitgave inzien die je kwijt bent om een beursstand huren Rotterdam.

Je kunt deze bereken tool bekijken via de volgende link: Bereken prijs van beursstand huren Rotterdam

Als je benieuwd bent naar de prijs om een beurswand huren Rotterdam. Dan hoef je niet verder rond te zoeken! Onze missie is ondernemers op een gunstige manier in te lichten over standbouw Rotterdam.

Simpelstand maakt waar dat je aangenaam en goedkoop een beursstand kunt huren in Rotterdam en zo de aandacht trekt op de beurs.

Standbouw Rotterdam

Ga voor een succesvolle beursdeelname

Publiek trekken met je beursstand Rotterdam, dat wil je graag op een beurs. Je wilt dan niet aankomen met eentonige blanke standbouw beurswanden. Hoe dan wel? Met een sierlijke visual die uitstraalt wat jouw bedrijf uniek maakt, en bezoekers direct bij je producten of diensten betrekt. Ga voor een beursstand Rotterdam die de juiste persoonlijkheid van je bedrijf adverteert, Standbouw Rotterdam door Simpelstand!

Een complete beursstand huren Rotterdam

Een spraakmakende visual roept interesse op en beïnvloedt. Maar om er echt alles uit te halen is meer nodig. Standbouw Rotterdam met vloerbedekking, pendelspots, meubels en een (eventueel bedrukte) balie bijvoorbeeld. Beursstand huren Rotterdam? Dit alles kun je via ons in orde maken, wij zullen dit allemaal voor jou regelen!

Transport en montage in Rotterdam

Zie je op tegen bijvoorbeeld geduw en gesleep van jouw beurswand ? Geen probleem! Wij bieden een transport- en montageservice. Met deze service is jouw beursstand gegarandeerd op het juiste moment in Rotterdam. Wij nemen je dus alle sjouw en til werk uit de handen! Ook voor het buitenland kunt u gebruik maken van onze dienst. En als de beurs voorbij is, dan halen we alles ook weer keurig uit elkaar. Zo doen wij dat! Beurswand huren Rotterdam doe je via Simpelstand!

Beurswand Rotterdam opslaan? Doen we!

Wil je jouw stand meer dan 1 keer gebruiken, dus opnieuw de beursstand huren? Je kunt de visuals op meerdere evenementen tentoonstellen. Kies dan voor onze opslagservice en de wand is altijd klaar voor gebruik, vanzelfsprekend bewaren we het geheel voor u in smetteloze staat.

Een beursstand huren Rotterdam? Simpel!

Hoe jouw bedrijf te werk gaat en hoe het zijn werkzaamheden verricht. Wat je voor bezoekers van de beurs kunt betekenen. Alles kunt je kwijt op de wanden van jouw stand, Simpelstand maken het erg simpel om een beurswand in Rotterdam op te zetten. Wij regelen het van top tot teen. Heb je nog specifieke wensen waar we jou mee kunnen helpen, contact ons dan. Als fanatieke beursbezoeker viel me op dat veel beurswanden iets met elkaar gemeen hebben: Doorsnee, witte achter- en zijwanden. Ik vond dit een (grote) gemiste kans, erg jammer, want een aantrekkelijke stand kan een flink verschil maken. Je wilt natuurlijk niet dat de bezoeker doorloopt zonder dat je een gesprek hebt kunnen voeren. Het is niet meer van deze tijd om met een saaie stand op een beurs te staan. Simpelstand kan alles voor je regelen, wij zijn hier om je zo veel mogelijk werk uit de handen te nemen zodat jij meer tijd over hebt voor je bedrijfswerkzaamheden. Dus, een beursstand huren Rotterdam? Met onze service wordt een beursstand huren: Simpel! Wil je staan in bijvoorbeeld Ahoy Rotterdam? Bekijk de beursagenda van Ahoy.

Kwaliteit

We kiezen voor hoogwaardige druktechnieken en materialen.

Doeltreffend

Jouw beurswand trekt meer bezoekers met de juiste visuals.

Service

Met alles rondom de standbouw denken én werken wij met je mee.

Efficiency

Transport, montage, afbouw en opslag? Verzorgen we!

Spoed

We schrikken niet van strakke deadlines.