Montage Service

Jouw beursstand, onze service

Gratis Opslag

Goed voor je portemonnee én het milieu

Scherp Geprijsd

Professionele kwaliteit voor de beste prijs

Snel en Eenvoudig

Bereken jouw stand in een paar klikken

Beursstand Huren in Lelystad?

Beursstand verhuur vanuit Lelystad.

2,5 meter hoog

Deze opstelling (4 meter):

€240,-

Andere opstellingen:
2 meter: € 120,-
3 meter: € 180,-
5 meter: € 300,-

2,5 meter hoog

Deze opstelling (4×2 meter):

€360,-

Andere opstellingen:
2×2 meter: € 240,-
3×3 meter: € 360,-
4×5 meter: € 540,-

2,5 meter hoog

Deze opstelling (2x4x2 meter):

€480,-

Andere opstellingen:
2x2x2 meter: € 360,-
3x3x3 meter: € 540,-
4x5x4 meter: € 780,-

2,5 meter hoog

Deze opstelling (2x4x2 meter):

€595,-

Standbouw in Lelystad

Waar ga jij een beursstand huren in Lelystad? Simpelstand zorgt ervoor dat je spotgoedkoop, eenvoudig en spoedig een beursstand kunt huren. Wij hebben speciaal een erg handige methode voor je online staan. Via deze module kun je makkelijk achter de tarieven komen om een beurswand te huren vanuit Lelystad. Deze formule kun je benutten op de volgende link: Bereken prijs van beursstand Wanneer je graag meer inlichting wilt over standbouw in Lelystad. Dan hoef je niet verder te kijken! Onze missie is ondernemers op een gunstige manier in te lichten over een beursstand huren in Lelystad. Simpelstand zorgt er voordat je gemakkelijk en betaalbaar een beursstand kunt huren vanuit Lelystad en zo flink publiek trekt op de beurs.

Een beursstand huren vanuit Lelystad

Steel de show

De show stelen met je beursstand, dat is wat je wilt op de beurs. Dat gaat niet met eentonige grijze standbouw wanden. Hoe wil je dat dan doen? Met een nette visual die uitstraalt wat jouw bedrijf uniek maakt, en het aantrekkelijk maakt voor bezoekers om een kijkje te nemen. Neem een beursstand in Lelystad waar je als bedrijf trots op bent!

All-in Beursstand huren in Lelystad

Een pakkende visual roept interesse op en verbindt. Maar om er echt alles uit te halen is meer nodig. Karpet, verlichting, meubilair en een (eventueel bedrukte) balie bijvoorbeeld. Alles kan je via ons regelen, wij kunnen het allemaal voor in orde maken! Beurswand huren? U bent aan het juiste adres.

Landelijk transport en montage

Je wilt standbouw op een beurs, maar je wilt af van gesjouw en gezweet? Maak je geen zorgen! Wij bieden een transport- en montageservice. Met deze service is je beursstand 100% op het juiste moment in Lelystad. Wij nemen je dus alle sjouw en trek werk uit de handen! Onze dienst bieden wij ook in het buitenland aan, en als de beurs afgelopen is, dan halen we de boel ook weer proper uit elkaar. Geen dank!

Wij slaan de beursstand ook op voor je

Ga je binnenkort weer op een evenement staan? En wil je een beursstand huren en de visuals op meerdere beurzen tentoonstellen? Maak dan gebruik van onze opslagservice en de wand staat de volgende keer voor je klaar, uiteraard houden we de stand voor je in smetteloze staat.

Standbouw in Lelystad

Hoe jouw bedrijf zijn producten of diensten levert en hoe het zijn taken verricht. Wat je voor bezoekers van de beurs kunt betekenen. Je kunt het allemaal kwijt op de wanden van je stand, Simpelstand maken het erg eenvoudig om een beurswand in Lelystad op te zetten. Wij regelen alles voor je. Wij staan open voor al je bijzonderheden, dus heb je een vraag, neem dan contact op met ons. Ik kom zelf vaak op beurzen en wat mij op viel is dat veel beursstands iets gemeen hebben, namelijk: Doorsnee, grijze achter- en zijwanden. En dat leek mij een (flinke) gemiste kans, erg teleurstellend, want een aantrekkelijke stand kan een flink verschil maken. Je wilt natuurlijk een gesprek hebben met een bezoeker en een mooie deal sluiten. De tijd van saaie stands moet voorbij zijn. Simpelstand kan alles voor je regelen, wij staan klaar om je zo veel mogelijk taken uit de handen te nemen zodat jij je kunt focussen op wat er echt toe doet, je klanten. Simpelstand zit gevestigd in Lelystad, dus wil je een beursstand huren? Kom gerust op de koffie en wij maken het je: Simpel!

Kwaliteit

We kiezen voor hoogwaardige druktechnieken en materialen.

Doeltreffend

Jouw beurswand trekt meer bezoekers met de juiste visuals.

Service

Met alles rondom de standbouw denken én werken wij met je mee.

Efficiency

Transport, montage, afbouw en opslag? Verzorgen we!

Spoed

We schrikken niet van strakke deadlines.