Simpel Stand voor jouw congres of seminar

Full service

Zoekt u de ideale manier om uw congres, conferentie of symposium naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder! Wij staan klaar om u te helpen met praktische en stijlvolle oplossingen, ongeacht de grootte van uw locatie. Dankzij ons slimme systeem en snelle op- en afbouwtijd staat alles binnen de kortste keren klaar, en zijn we net zo snel weer weg na het evenement.

Alles is mogelijk!

Wij denken graag met u mee over hoe u uw leveranciers of klanten op een goede manier kunt presenteren tijdens uw evenement. Of het nu gaat om een kleine beursstand, presentatiewanden, sponsorwand, perswand of logowand, onze materialen zijn ontworpen om snel opgezet en afgebroken te worden, wat uiterst handig is wanneer u de locatie voor vaak een kort periode huurt. Efficiënt, snel en 100% herbruikbaar, en dat alles tegen verrassend lage kosten.

Ga voor simpel!

Heb je ook de wens om een onvergetelijke presentatie te hebben op jouw komende congres / seminar? Kies dan voor Simpel Stand! Maak gebruik van een van onze prachtige displays en wij zorgen voor de installatie, het vervoer, demontage en alles wat je nodig hebt. Vervolgens is het jouw beurt om indruk te maken op het congres of seminar. Heb je bepaalde voorkeuren? We zijn er altijd om je bij te staan en samen oplossingen te bedenken!

Kwaliteit

We kiezen voor hoogwaardige druktechnieken en materialen.

Doeltreffend

Jouw congres of seminar maakt indruk op bezoekers met de juiste visuals.

Service

Met alles rondom de congres stand denken én werken wij met je mee.

Efficiency

Transport, montage, afbouw en opslag? Verzorgen we!

Spoed

We schrikken niet van strakke deadlines.