Simpel Stand voor jouw congres of seminar

Full service

Ben je op zoek naar de perfecte manier om jouw congres naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder. Met Simpel Stand kunnen wij hierbij helpen!
Want wij zetten onze producten niet alleen neer in grote of kleine beurslocaties. De stands zijn ook ideaal voor een congres of seminar waar je zelf gaat staan, of die je organiseert. De presentatiewanden of stands zijn namelijk compact en kunnen wij snel monteren en demonteren.

Alles is mogelijk!

De foto’s hieronder kan je op foto’s kan je wat inspiratie op doen. Maar daarnaast is er van alles mogelijk met ons systeem: of het nu gaat om een sponsorwand voor persconferenties, rode loper momenten, informatiepanelen, beursplattegrond etc. De maten en de mogelijkheden zijn haast eindeloos. Dus laat ons weten waaraan je zelf zit te denken dan denken wij mee in een PRAKTISCH en BETAALBARE oplossing! Maak van uw congres een succes met Simpel Stand!

Ga voor simpel!

Heb je ook de wens om een onvergetelijke presentatie te hebben op jouw komende congres / seminar? Kies dan voor Simpel Stand! Maak gebruik van een van onze prachtige displays en wij zorgen voor de installatie, het vervoer, demontage en alles wat je nodig hebt. Vervolgens is het jouw beurt om indruk te maken op het congres of seminar. Heb je bepaalde voorkeuren? We zijn er altijd om je bij te staan en samen oplossingen te bedenken!

Kwaliteit

We kiezen voor hoogwaardige druktechnieken en materialen.

Doeltreffend

Jouw congres of seminar maakt indruk op bezoekers met de juiste visuals.

Service

Met alles rondom de congres stand denken én werken wij met je mee.

Efficiency

Transport, montage, afbouw en opslag? Verzorgen we!

Spoed

We schrikken niet van strakke deadlines.