Montage Service

Jouw beursstand, onze service

Gratis Opslag

Goed voor je portemonnee én het milieu

Scherp Geprijsd

Professionele kwaliteit voor de beste prijs

Snel en Eenvoudig

Bereken jouw stand in een paar klikken

Beursstand huren Zwolle

Huur dé beurswand in voor een geslaagde beursdeelname!

2,5 meter hoog

Deze opstelling (4 meter):

€240,-

Andere opstellingen:
2 meter: € 120,-
3 meter: € 180,-
5 meter: € 300,-

2,5 meter hoog

Deze opstelling (4×2 meter):

€360,-

Andere opstellingen:
2×2 meter: € 240,-
3×3 meter: € 360,-
4×5 meter: € 540,-

2,5 meter hoog

Deze opstelling (2x4x2 meter):

€480,-

Andere opstellingen:
2x2x2 meter: € 360,-
3x3x3 meter: € 540,-
4x5x4 meter: € 780,-

2,5 meter hoog

Deze opstelling (2x4x2 meter):

€595,-

Standbouw Zwolle

Je wilt graag op een beurs staan en een beursstand huren Zwolle? Onze dienst regelt dat je gunstig geprijsd, simpel en snel een beurswand kunt huren. Wij hebben een comfortabele structuur voor jou gebouwd.
Via deze methode kun je makkelijk de kosten te weten komen om een beursstand huren Zwolle.

Deze structuur kun je zien via de volgende link: Bereken prijs van beurswand huren Zwolle

Wanneer je met spoed op zoek bent naar een beursstand huren Zwolle. Dan hoef je niet verder te kijken!
Onze missie is bedrijven op een makkelijke manier vertellen over standbouw in Zwolle.

Wij regelen handig en voordelig je standbouw Zwolle zodat je schittert tussen de stands op de beurs.

Dé Perfecte Beursstand huren in Zwolle

#1 Standbouw Zwolle

Schitteren met je beursstand, dat is wat je wilt op een beurs. Om dat te doen wil je niet alledaagse grijze standbouw wanden. Hoe wil je dat dan doen? Met een nette visual die een goed visitekaartje is voor jouw bedrijf, en het maakt dat bezoekers de beursstand Zwolle zo boeiend vinden dat ze naar je toe komen. Neem een beursstand in Zwolle waar je als bedrijf trots op bent!

All-in beurswand huren in Zwolle

Een aanlokkelijke visual boeit en verbindt. Maar om er echt alles uit te halen is meer nodig. Standbouw met tapijttegels, lampen, meubels en een (eventueel branded) toonbank bijvoorbeeld. Alles kan je via ons afhadelen, wij kunnen het allemaal voor in orde maken!

Transport en montage in Zwolle

Wil je af van geduw, getil, getrek en dat soort gedoe? Maak je geen zorgen! Simpelstand heeft een transport- en montageservice. Met deze service is je beursstand altijd op het juiste moment in Zwolle. Wij nemen je dus alle duw en trek werk uit de handen! Ook in het buitenland kunt u gebruik maken van onze dienst. En als de beurs afgelopen is, dan halen we de boel ook weer mooi uit elkaar. Zo doen wij dat!

We slaan jouw beurswand op!

eb je jouw stand vaker nodig? En wil je de visuals dus op meerdere plekken gebruiken? Kies dan voor onze opslagservice en de visual is eenvoudig weer te hergebruiken, uiteraard bewaren we het geheel voor u in een uitmuntende staat. Opnieuw de zelfde beursstand huren is super simpel.

Gemakkelijk een beursstand huren Zwolle

Wat jouw bedrijf uniek maakt en wat je precies doet. Wat je voor bezoekers van de beurs kunt betekenen. Alles kunt je kwijt op de wanden van jouw stand, onze diensten maken het erg eenvoudig om een beurswand Zwolle op te zetten. Wij fixen het helemaal voor je. Wij staan open voor al je wensen, dus heb je een vraag, neem dan contact op met ons. Als veelvoudig beursbezoeker viel me op dat veel beursstands iets gemeen hebben: Duffe, witte achter- en zijwanden. En dat leek mij een (flinke) gemiste kans, erg teleurstellend, want je kunt een hoop potentiele bezoekers mislopen als je hun aandacht niet weet te trekken. Beurssucces is weliswaar grotendeels mensenwerk, maar een goeie stand kan het verschil tussen wel of niet doorlopen betekenen voor een bezoeker. Als je op een beurs wilt opvallen heb je een opvallende stand nodig. Wij kunnen alles voor je regelen, wij staan klaar om je zo veel mogelijk taken uit de handen te nemen zodat je zelf weer wat anders met je tijd kunt doen. Dus, wil je een beursstand huren Zwolle? De standbouw en beurs voorbereiden maken wij voor u heel: Simpel! Op de beurs staan in Zwolle? Bekijk hier de beursagenda van de IJsselhallen Zwolle.

Kwaliteit

We kiezen voor hoogwaardige druktechnieken en materialen.

Doeltreffend

Jouw beurswand trekt meer bezoekers met de juiste visuals.

Service

Met alles rondom de standbouw denken én werken wij met je mee.

Efficiency

Transport, montage, afbouw en opslag? Verzorgen we!

Spoed

We schrikken niet van strakke deadlines.