Montage Service

Jouw beursstand, onze service

Gratis Opslag

Goed voor je portemonnee én het milieu

Scherp Geprijsd

Professionele kwaliteit voor de beste prijs

Snel en Eenvoudig

Bereken jouw stand in een paar klikken

Veel gestelde vragen

Simpel Stand houdt alles graag simpel. 

Wil je een beursstand huren? Wij maken het je zo gemakkelijk mogelijk om een stand neer te zetten waar jij, je collega’s en al je klanten en prospects blij van worden.

Ook het vinden van antwoorden, willen we simpel houden. 

In deze FAQ beantwoorden we (hopelijk) al je vragen.
Staat jouw antwoord er (nog!) niet tussen? Laat het ons even weten!

Als jouw aanvraag bij ons binnen is gekomen, sturen wij je een bevestiging toe. Daarbij zitten dan ook de specifieke aanleverspecificaties voor jouw stand.

Ja, nadat je de visuals hebt aangeleverd, doen wij een kwaliteitscontrole van de bestanden. Als dat in orde is, krijg je een proefdruk van jouw stand ter bevestiging en controle in je mailbox.

Nee! O.a. stroom, vast internet, water etc. kun je regelen met de beursorganisatie. Mocht je verlichting hebben besteld voor je stand, houd er dan wel rekening mee dat wij dit moeten aansluiten.

Als je verlichting wilt in je stand, kan je dat eenvoudig via het bestelformulier aanvragen. Wij adviseren om per 1,5 à 2 meter één pendelspot te bestellen. Voorbeeld : voor een U-stand van 5×2 meter bestel je 3 pendelspots op de achterwand en op de zijwanden allebei 1. In totaal dus 5 pendelspots. Bestel je een “stand compleet” dan is dat inclusief verlichting.

Zeker weten! Maak gebruik van onze opslagservice. Wij slaan jouw visuals kosteloos een jaar op zodat je ze nogmaals kunt gebruiken. Dat betekent uiteraard ook dat de kosten voor het neerzetten van jouw stand de 2e / 3e / 4e keer aanzienlijk lager zullen zijn.

Ja, geen probleem! Wij kunnen jouw stand opbouwen door heel Europa. Neem even contact met ons op via het contactformulier of bel ons, dan maken we een offerte op maat.

Ja! Met onze transport- en montageservice is je stand gegarandeerd op tijd op locatie. Ook in het buitenland. Beurs voorbij? Dan halen we de boel weer keurig uit elkaar.

Ja! De prijzen op de website voor de stand, tapijt, verlichting, meubilair is voor de gehele beursperiode, maar maximaal 14 dagen.