Beursstand huren

Ga voor simpel!

Wie je bent. Wat je doet. En wat je voor beursbezoekers kunt betekenen. Je kunt het allemaal kwijt op de wanden van je stand. Simpel Stand maakt het je heel makkelijk om een beursstand te huren en zo’n visual in te zetten. Bovendien kunnen we het vervoer, op- en afbouw én alles wat je verder nodig hebt verzorgen. En daarna? Dan is het aan jou en je collega’s! Dus kies voor één van onze fraaie opstellingen, vul je bestelling aan met meubilair en we gaan voor je aan de slag. Bijzondere wensen? We horen ze graag!


Jeroen

Beursstand huren

Hallo, wij zijn Simpel Stand!


Dit gaat over ons. Maar voordat er een ons was, was er een ik. En ik, dat is Jeroen, ex-sportleraar en inmiddels alweer zo’n 10 jaar creatief ondernemer in oa. de “beurswereld”. Simpel Stand is de liefdesbaby van twee passies, namelijk voor versimpelen (waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?) en verfraaien.

Hoe dat zit?

Als fanatieke beursbezoeker viel me op dat veel beursstands één ding gemeen hebben: saaie witte achter- en zijwanden. En dat leek me een (enorme) gemiste kans, want beurssucces is weliswaar grotendeels mensenwerk, maar een aantrekkelijke stand kan het verschil betekenen tussen snel doorlopen en een gesprek met uitzicht op een mooie deal. Hoog tijd dus om afscheid te nemen van ziekenhuis-witte stands. En te kiezen voor een beurspresentatie die past bij je DNA. Liefst natuurlijk zonder dat je daar zelf werk aan hebt. Oftewel: simpel!

Ga voor simpel!

Wie je bent. Wat je doet. En wat je voor beursbezoekers kunt betekenen. Je kunt het allemaal kwijt op de wanden van je stand. Simpel Stand maakt het je heel makkelijk om een beursstand te huren en zo’n visual in te zetten. Bovendien kunnen we het vervoer, op- en afbouw én alles wat je verder nodig hebt verzorgen. En daarna? Dan is het aan jou en je collega’s! Dus kies voor een van onze fraaie opstellingen, vul je bestelling aan met meubilair en we gaan voor je aan de slag. Bijzondere wensen? We horen ze graag!


Jeroen

Vragen?
We geven je alle antwoorden!


Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op. Beloofd!