Hallo, wij zijn Simpel Stand!

Over ons

Dit gaat over ons. Maar voordat er een ons was, was er een ik. En ik, dat is Jeroen, ex-sportleraar en inmiddels alweer zo’n 10 jaar creatief ondernemer in de “beurswereld”. Simpel Stand is de liefdesbaby van twee passies, namelijk voor versimpelen (waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?) en verfraaien.

Hoe dat zit?

Als fanatieke beursbezoeker viel me op dat veel beursstands één ding gemeen hebben: saaie, witte achter- en zijwanden. En dat leek me een (enorme) gemiste kans, want beurssucces is weliswaar grotendeels mensenwerk, maar een aantrekkelijke stand kan het verschil betekenen tussen snel doorlopen en een gesprek met uitzicht op een mooie deal. Hoog tijd dus om afscheid te nemen van ziekenhuis-witte stands. En te kiezen voor een beurspresentatie die past bij je DNA. Liefst natuurlijk zonder dat je daar zelf werk aan hebt. Oftewel: simpel!

Ga voor simpel!

Wie je bent. Wat je doet. En wat je voor beursbezoekers kunt betekenen. Je kunt het allemaal kwijt op de wanden van je stand. Simpel Stand maakt het je heel makkelijk om een beursstand te huren en zo’n visual in te zetten. Bovendien kunnen we het vervoer, op- en afbouw én alles wat je verder nodig hebt verzorgen. En daarna? Dan is het aan jou en je collega’s! Dus kies voor één van onze fraaie opstellingen, vul je bestelling aan met meubilair en we gaan voor je aan de slag. Bijzondere wensen? We horen ze graag!

Kwaliteit

We kiezen voor hoogwaardige druktechnieken en materialen.

Doeltreffend

Jouw beurswand trekt meer bezoekers met de juiste visuals.

Service

Met alles rondom de standbouw denken én werken wij met je mee.

Efficiency

Transport, montage, afbouw en opslag? Verzorgen we!

Spoed

We schrikken niet van strakke deadlines.