Hallo, wij zijn Simpel Stand!

Over ons

Welkom bij Simpel Stand! Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en leveren van eenvoudige, maar effectieve oplossingen voor standbouw. Ons doel is om het voor iedereen mogelijk te maken om snel en gemakkelijk een professionele stand neer te zetten, zonder gedoe of hoge kosten.

Hoe dat zit?

Als fervent beursbezoekers viel het ons op dat veel beursstands één ding gemeen hebben: saaie, witte achter- en zijwanden. En eerlijk gezegd, dit is een enorme gemiste kans! Het succes van een beurs is voornamelijk afhankelijk van de mensen die er zijn, maar een aantrekkelijke stand kan het verschil betekenen tussen snel doorlopen en een interessant gesprek dat misschien wel leidt tot een mooie deal. Dus waarom zou je vasthouden aan een saaie, onopvallende stand? Het is hoog tijd om te kiezen voor een beurspresentatie die past bij jouw identiteit. En het beste is nog wel dat het allemaal simpel en stressvrij kan worden geregeld met Simpel Stand!

Ga voor simpel!

Wil jij ook een onweerstaanbare stand op jouw volgende beurs? Ga dan voor Simpel Stand! Huur een van onze mooie opstellingen en laat ons het vervoer, op- en afbouw en alles wat je nodig hebt regelen. Daarna is het aan jou en je team om te stralen op de beursvloer. Heb je speciale wensen? We staan altijd voor je klaar om te helpen en mee te denken!

Kwaliteit

We kiezen voor hoogwaardige druktechnieken en materialen.

Doeltreffend

Jouw beurswand trekt meer bezoekers met de juiste visuals.

Service

Met alles rondom de standbouw denken én werken wij met je mee.

Efficiency

Transport, montage, afbouw en opslag? Verzorgen we!

Spoed

We schrikken niet van strakke deadlines.